Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 28
Əməliyyatlar
Movzu Adi "AzUsta.Ru - Problemlərinizi Yazın:))" Olaraq Deyisdirildi!
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
7 May 2025, 20:58
0
Əməliyyatlar
Movzu Adi "AzMaster.Ru - Problemlərinizi Yazın:))" Olaraq Deyisdirildi!
15 Sen 2022, 19:59
0
Əməliyyatlar
Admin, Salam eyer qismet olsa pul cixarmaq funksiyasi olsa meselen deyeki balansdaki pulu karta kocurmey olacaq?
----
Admin, salam kod acmaq saytlari lazimdi eveler bilirdim indi unutmusam meselen bele kodlar ucun eWFnbXVyM==
----
https://www
com/amp/s/amp.base64decode.org/
tapdim yende twk bilmeyenlere budur
----
Admin, Salam ele bir funksiya qura bilersenki movzu korlayan ve yaxud xowun gelmiyen insani movzudan kenarlawdirasanki birde hec vaxt hecbir movzuya hecne yaza bilmeye meselen men qovanda menim liboy movzuma yaza bilmiye xaker niki tay bogaza yixibdi bilmirem uwaqdi yoxsa anormaldi nedi hecne anlamaq olmur
7 May 2021, 14:28
----
Admin, salam kod acmaq saytlari lazimdi eveler bilirdim indi unutmusam meselen bele kodlar ucun eWFnbXVyM==
----
https://www
com/amp/s/amp.base64decode.org/tapdim yende twk bilmeyenlere budur
----
Admin, Salam ele bir funksiya qura bilersenki movzu korlayan ve yaxud xowun gelmiyen insani movzudan kenarlawdirasanki birde hec vaxt hecbir movzuya hecne yaza bilmeye meselen men qovanda menim liboy movzuma yaza bilmiye xaker niki tay bogaza yixibdi bilmirem uwaqdi yoxsa anormaldi nedi hecne anlamaq olmur
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Belə Fikirləri Şəxsidə Yaz Zəhmət Olmasa.
21 Mar 2021, 15:20
0
Əməliyyatlar
[c]# Admin ([time]06.03.2021 10:06[/time])
BY_LEGIONER, Hələki vaxtım yoxdur..o çıxarış olacaq[/c]Salam pul cixarma olsa eyer meselen pulu karta onlayin kocurme kimi birwey olacaq ya yalniz kontur kimi?
----
Admin, Salam bayramin mubarek mumkunse mene biraz post ata bilersen uzurlu say senide post deye deye bezdirmiwem
20 Mar 2021, 12:32
BY_LEGIONER, Hələki vaxtım yoxdur..o çıxarış olacaq[/c]Salam pul cixarma olsa eyer meselen pulu karta onlayin kocurme kimi birwey olacaq ya yalniz kontur kimi?
----
Admin, Salam bayramin mubarek mumkunse mene biraz post ata bilersen uzurlu say senide post deye deye bezdirmiwem
0
Əməliyyatlar
[c]# xP_M4ST3R ([time]11.02.2021 16:53[/time])
Online Sms ə şərh yazma da qoşsaz yaxşı olar[/c]++
6 Mar 2021, 16:40
Online Sms ə şərh yazma da qoşsaz yaxşı olar[/c]++
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Hələki vaxtım yoxdur..o çıxarış olacaq
6 Mar 2021, 14:06
0
Əməliyyatlar
Admin, Salam zehmet olmasa mene post verde xayiw edirem mumkunse yalniz
----
Admin, Salam rubin cixarmaq inwAllah hansi aya duzeler?
6 Mar 2021, 10:55
----
Admin, Salam rubin cixarmaq inwAllah hansi aya duzeler?
0
Əməliyyatlar
Arginal alik)
Nikime atak gelir)????????????
20 Fev 2021, 08:42
Nikime atak gelir)????????????
0
Əməliyyatlar
Admin, Salam necesen iwlerin avand olsun burda smaylikler iwlemir olari bir nezerden kecirsen yaxwi olar inden twk nomre bir forum admini cox sagol herzaman biz userlerin xayiwin yere salmamisan cox sagol yegane adminsenki heckime ferq qoymursan kasib varli seckiliy olmur
----
????
19 Fev 2021, 13:05
----
????
0
Əməliyyatlar
[c]# Admin ([time]07.02.2021 05:14[/time])
Salam Forumda Nə Cürə Problemlərlə Qarşılaşırsız? Zəhmət Olmasa Mövzuda Qeyd Edin...Tez Zamanda Aradan Qaldırılsın...Hərkəsə Məlumdur..Əlimizdən Gələn Köməkliyi Əsirgəmirik..Dəstək Olun Sizlərdə..Daha[/c]Online Sms ə şərh yazma da qoşsaz yaxşı olar
11 Fev 2021, 20:53
Salam Forumda Nə Cürə Problemlərlə Qarşılaşırsız? Zəhmət Olmasa Mövzuda Qeyd Edin...Tez Zamanda Aradan Qaldırılsın...Hərkəsə Məlumdur..Əlimizdən Gələn Köməkliyi Əsirgəmirik..Dəstək Olun Sizlərdə..Daha[/c]Online Sms ə şərh yazma da qoşsaz yaxşı olar
0
Əməliyyatlar
Du5Da9, Dizayn Olacaq.Tezliklə...Bunun üçün Forum Otaqları Bölməsi Yaratmışam Söhbət Üçün....Reklamlar Bölməsi Əlavə Edəcəm...Mövzudan Sonra Sistem Mesajının Ziyanı Yoxdur...Fayl Göndərmə isə Qaydasına Salacam Yollama Olur.Arada Səhvlik Verir..Fikiriniz Üçün Minnətdaram
----
Du5Da9, Zəhmət Olmasa Profil Bölməsindən.Sistem Qurğularından Gtouch Temasın Seçin.Hərflər Normaldır...
8 Fev 2021, 14:24
----
Du5Da9, Zəhmət Olmasa Profil Bölməsindən.Sistem Qurğularından Gtouch Temasın Seçin.Hərflər Normaldır...
0
Əməliyyatlar
Yeni bir dizayn gozleyirk, heriflerin biraz boyuk goreek sevinerik. Saytiniz cox eladi suretli isleyir.
Movuzlar birde gec gec acilir herdefe girem yyeni maraqli movuz gotmurem. Php komek isteyen yoxdu. Kime ne lazim olur googldan yutubdan baxir o problem deyil burdada movuz yaratsa ela olar.
Saytin iconlarini jpg kimi resimlerden yox svg lerle gormek isteyerdim.
Birde bezen burda fayl gondermek olmur problem yasanir.
Dzayn secimlerinin olmasi eladi. Birde sirf bele ancag rengsiz versiyada olasa mence men ondan istifade ederdim.
Movzu acilarkan "tebrikler yeni movuz" yazirl ona menc3 ehtiyac yoxdu.
Reklam bolmesi olsa ela olar bos vaxtlarmizda girek reklama bax. Hem sende gelir qazanarsan hemde bize yarayanlardan istifade edek. Bannerli reklamalar yutubda cixir ha bax ele sekilllide olar. Ama sadece ayri bolmesi ola reklamalar cerge ile girib bir bir baxasan.
Bekar adamlarin sohbeti ucun. Qonag otagin funksiyalarina el gezidirmek olar.
O vaxti maswapda qonag otagdinda maragli sohbetleri gedirdi.
Lahiyeler yaradaq gelin bir xarici meshur saytini butun hamiz birge yigaq hamida hamiya komek etsin yarisma yaradaq.
Menim bir lahiyem var tanisliq sayti ucun bir tesufki alnmadi.
8 Fev 2021, 13:49
Movuzlar birde gec gec acilir herdefe girem yyeni maraqli movuz gotmurem. Php komek isteyen yoxdu. Kime ne lazim olur googldan yutubdan baxir o problem deyil burdada movuz yaratsa ela olar.
Saytin iconlarini jpg kimi resimlerden yox svg lerle gormek isteyerdim.
Birde bezen burda fayl gondermek olmur problem yasanir.
Dzayn secimlerinin olmasi eladi. Birde sirf bele ancag rengsiz versiyada olasa mence men ondan istifade ederdim.
Movzu acilarkan "tebrikler yeni movuz" yazirl ona menc3 ehtiyac yoxdu.
Reklam bolmesi olsa ela olar bos vaxtlarmizda girek reklama bax. Hem sende gelir qazanarsan hemde bize yarayanlardan istifade edek. Bannerli reklamalar yutubda cixir ha bax ele sekilllide olar. Ama sadece ayri bolmesi ola reklamalar cerge ile girib bir bir baxasan.
Bekar adamlarin sohbeti ucun. Qonag otagin funksiyalarina el gezidirmek olar.
O vaxti maswapda qonag otagdinda maragli sohbetleri gedirdi.
Lahiyeler yaradaq gelin bir xarici meshur saytini butun hamiz birge yigaq hamida hamiya komek etsin yarisma yaradaq.
Menim bir lahiyem var tanisliq sayti ucun bir tesufki alnmadi.
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Yeni Versiya Ferma Oyunu Yığacam..
8 Fev 2021, 09:03
0
Əməliyyatlar
Admin, He hecne canin sagolsun
----
Admin, Ferma oyunun indi legv edesen? 19 seviye 2 ci yer batacaq :)))
7 Fev 2021, 21:08
----
Admin, Ferma oyunun indi legv edesen? 19 seviye 2 ci yer batacaq :)))
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Tel köhnə modeldir bilmirəm onu
7 Fev 2021, 17:26
0
Əməliyyatlar
Admin, Ele birwey varki meselen deyeki kimse movzuna movzudan kenar post yazanda onu silmey olsun movzu sahibleri oz movzusundan xowu gelmeyen adamin postun silsin ve yaxud movzudan kenarlawdirmaq bele birweyler gor neylirsen alindirmaq olar
----
Birde mumkunse eyer mene Samsung 7272 ucun ele bir proqram lazimdiki liboy baziya girmey olsun men chat qurmaq ucun vs ucun bawqa telfonla girem reselin bazasina
7 Fev 2021, 13:59
----
Birde mumkunse eyer mene Samsung 7272 ucun ele bir proqram lazimdiki liboy baziya girmey olsun men chat qurmaq ucun vs ucun bawqa telfonla girem reselin bazasina
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Onu Ləğv Edib Başqasın Əlavə Edəcəm Başqa Nə Problem Olsa Yaz.
7 Fev 2021, 13:48
0
Əməliyyatlar
Admin, Salam ferma oynu oynuyarken bezi meyve ekmey olmur ekilendede nese flod kimi olur bir nece deyqe sonra duzelir
7 Fev 2021, 10:05
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
7 Fev 2021, 09:14
0
Əməliyyatlar
Salam Forumda Nə Cürə Problemlərlə Qarşılaşırsız? Zəhmət Olmasa Mövzuda Qeyd Edin...Tez Zamanda Aradan Qaldırılsın...Hərkəsə Məlumdur..Əlimizdən Gələn Köməkliyi Əsirgəmirik..Dəstək Olun Sizlərdə..Daha Öndə Olağın...Bura Sizlər Üçün..Yaradılıb Hərkəs Yararlansın.Deyə......Hərkəsə Uğurlar Arzulayıram
7 Fev 2021, 09:14
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə