Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 19
Əməliyyatlar
Mövzu By_B4K!NSK! Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
23 Yan 2021, 20:40
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Çox sağol bro...
Ortalıqa çıxmır xoşluğla yoxsa ona görə sakitdi mövzu ).
Bilir axı gününü qara eliyəcəm mənə zəng eləsə))))
----
BY_LEGIONER, Çoxsağol qaqaş
----
*Mövzu off oğlum çıxmadı ortalıqa, Qorxdu atasınan)))))
23 Yan 2021, 20:40
Ortalıqa çıxmır xoşluğla yoxsa ona görə sakitdi mövzu ).
Bilir axı gününü qara eliyəcəm mənə zəng eləsə))))
----
BY_LEGIONER, Çoxsağol qaqaş
----
*Mövzu off oğlum çıxmadı ortalıqa, Qorxdu atasınan)))))
0
Əməliyyatlar
Allah səbr versin
mövzuda qəti təhqir olmasın!
23 Yan 2021, 18:40
mövzuda qəti təhqir olmasın!
0
Əməliyyatlar
Allah sebir versin Allah pisleri oz yoluna qaytarsin bura yegane forumduku birliy var ve inwAllah bele pis niyetli adamlara gore birliyimiz pozulmaz Allah ozu sebir versin ve pis niyetlileri yoluna qaytarsin Amin
23 Yan 2021, 16:00
0
Əməliyyatlar
[c]# By_B4K!NSK! ([time]23.01.2021 05:28[/time])
Mr_Yeraz, Hərvaxtın xeyr. Mənim vecimə deyil heçnə userlərim məni yaxşı tanıyır bilir necə oğlan olduğumu sadəcə gizli gizli ddos atmaqda kişilikdən deyil. Ortalıqa çıxsın ona göstərəcəm ddosu nətər[/c]O huner edib cixmz ortaya onda axi o huner yoxdu qeyret yoxdu daha dogrusu
23 Yan 2021, 13:56
Mr_Yeraz, Hərvaxtın xeyr. Mənim vecimə deyil heçnə userlərim məni yaxşı tanıyır bilir necə oğlan olduğumu sadəcə gizli gizli ddos atmaqda kişilikdən deyil. Ortalıqa çıxsın ona göstərəcəm ddosu nətər[/c]O huner edib cixmz ortaya onda axi o huner yoxdu qeyret yoxdu daha dogrusu
0
Əməliyyatlar
By_SumQayTsKi, Sənədə gəlibsə uje bilinirdə kimdi ))))
Mənim vecmedə deyil bu yaxınlarda lokasıyanı dəyişib anti ddos yazdıracam onan sonra x.. ddos atarlar serverimə))))
Belələrini söymüyək neyniyək rəşad.?:ha:
----
2 3 dəfə gəldi ddos fulteam.biz alanan ))))
Oğlumuz çıxmır ortalıqa bilirki dağılacaq :D
23 Yan 2021, 13:49
Mənim vecmedə deyil bu yaxınlarda lokasıyanı dəyişib anti ddos yazdıracam onan sonra x.. ddos atarlar serverimə))))
Belələrini söymüyək neyniyək rəşad.?:ha:
----
2 3 dəfə gəldi ddos fulteam.biz alanan ))))
Oğlumuz çıxmır ortalıqa bilirki dağılacaq :D
0
Əməliyyatlar
Seher seher. Fuldata.az ada atiblar uze. Cixsa. Onu. Mamasinnan cixan yerine kimi. Qovacam cox yox 30 saniye donma. Oldu ipleri. Blok. Oldu
23 Yan 2021, 13:08
0
Əməliyyatlar
ProHack, Əmisi dağıtar onu denən ağıllı olsun :ha:
23 Yan 2021, 12:54
0
Əməliyyatlar
Admin, Nəyi əldə edirlər söyüş sahibi olurlarda :D
----
ProHack, Ata boyvu yerə soxum sənin. Oğluvu p..... kimi böyütmüsən :ha:
23 Yan 2021, 10:58
----
ProHack, Ata boyvu yerə soxum sənin. Oğluvu p..... kimi böyütmüsən :ha:
0
Əməliyyatlar
Danger, Çox sağol ataş
P....lərdidə ancağ ddosa güçləri çatır. Görüşə çağıranda dovşan vəziyyəti alırlar)))
23 Yan 2021, 09:35
P....lərdidə ancağ ddosa güçləri çatır. Görüşə çağıranda dovşan vəziyyəti alırlar)))
0
Əməliyyatlar
Şərəfsiz də şərəf olsa şərəfsizlik etməz ????
Allah səbr versin
23 Yan 2021, 09:32
Allah səbr versin
0
Əməliyyatlar
Mr_Yeraz, Hərvaxtın xeyr. Mənim vecimə deyil heçnə userlərim məni yaxşı tanıyır bilir necə oğlan olduğumu sadəcə gizli gizli ddos atmaqda kişilikdən deyil. Ortalıqa çıxsın ona göstərəcəm ddosu nətər atırlar....)))
23 Yan 2021, 09:28
0
Əməliyyatlar
[c]# By_B4K!NSK! ([time]23.01.2021 05:18[/time])
Salam sabahınız xeyr.
Axşam hansısa p.... serverə ddos atıb. Yatmışdım userlər zəng edib oyatıb məni. Ddos atan şərəfsiz ddos atmağla əlivə nəsə keçir? Userlərim çıxmır eləmir nəyə vursan boş boşn[/c]Salam Sabahin xeyr qaqa..Allah sebr versin..Ellerinden ddossdan bawqa ne gelir edenin?baw qowma qaqa sebrli ol gunortaya kimi tap kim elediyini men tedbir gorecem
23 Yan 2021, 09:22
Salam sabahınız xeyr.
Axşam hansısa p.... serverə ddos atıb. Yatmışdım userlər zəng edib oyatıb məni. Ddos atan şərəfsiz ddos atmağla əlivə nəsə keçir? Userlərim çıxmır eləmir nəyə vursan boş boşn[/c]Salam Sabahin xeyr qaqa..Allah sebr versin..Ellerinden ddossdan bawqa ne gelir edenin?baw qowma qaqa sebrli ol gunortaya kimi tap kim elediyini men tedbir gorecem
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
23 Yan 2021, 09:18
0
Əməliyyatlar
Salam sabahınız xeyr.
Axşam hansısa p.... serverə ddos atıb. Yatmışdım userlər zəng edib oyatıb məni. Ddos atan şərəfsiz ddos atmağla əlivə nəsə keçir? Userlərim çıxmır eləmir nəyə vursan boş boşna?:D Məni tanıyan tanıyır allaha şülür heçqimlə işim yoxdu. Sakit öz işimlə məşğulam.
Bilmirəm kim ddos atıb., üzə çıxsın vpda yazsın mənə görüşüb realni həll edək mənlə nəsə problemi varsa!...
Bu yaxınlarda Lokasıyanı dəyişəciyik görək onda bata biləsən ŞƏRƏFSİZ...! Qeyrətin Varsa mənlə əlaqə saxla!!!
Əlaqə: 077-331-93-98 (Whatsapp Aktiv)
23 Yan 2021, 09:18
Axşam hansısa p.... serverə ddos atıb. Yatmışdım userlər zəng edib oyatıb məni. Ddos atan şərəfsiz ddos atmağla əlivə nəsə keçir? Userlərim çıxmır eləmir nəyə vursan boş boşna?:D Məni tanıyan tanıyır allaha şülür heçqimlə işim yoxdu. Sakit öz işimlə məşğulam.
Bilmirəm kim ddos atıb., üzə çıxsın vpda yazsın mənə görüşüb realni həll edək mənlə nəsə problemi varsa!...
Bu yaxınlarda Lokasıyanı dəyişəciyik görək onda bata biləsən ŞƏRƏFSİZ...! Qeyrətin Varsa mənlə əlaqə saxla!!!
Əlaqə: 077-331-93-98 (Whatsapp Aktiv)
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə