CavadbeyliPRO, Aleykuma Salam ola biler adi pisdi ama iwleden yaxwidi ve duwunmeden edib belede ola biler buda menim fikirim kimese soz atmiram cunku biz bugun bura gelmeyimiz en azi bezilerinden ferqimizdi ve birliymizdi inwAllah birliy yaratsaq herzaman nomre bir olaraq qalaciyiq Allah herbirimizi pis insanlardan pis emelerden uzaq etsin Amin InwAllah
----
[c]# CavadbeyliPRO ([time]18.01.2021 12:21[/time])
İslami saytlara ürəyləri istiyən Loqonu mən pulsuz yığıram.
Nəyinki Dini saytlara Normal saytlarada pulsuz yığıram. Allah şahiddiki bir nəfərdən loqoya görə 1 qəpiydə almamışam.[/c]Bele pis cixmasin yaxwi terefdende baxmaq olar sayt duzdu adi pisdi ama iwledenki pis deyil sadece olaraq sayta uyqun deyil Dini birwey Allah sebir versin ve bizleri pis yoldan pis emelden uzaq etsin Amin Atawin Serxanin senin vs cox adamin mene cox yaxwliqi deyib deyirde Allah var goyde heckimin emeyin itirmey olmaz edilen yaxwiliq ise unudulmaz
GEY ümmiyətlə. Qarşı cinsdən həzz almıyıb öz həmcinsi ilə cinsi əlaqəyə girənə deyilir.
Bir sözlə oğlanla oğlanda sevişirsə.. bunlara GEY deyirlər.. və o saytda Dini loqoların hazırlanması bölməsi.
---- Mən burda mövzunu açmamışam ki Kimsə məni "Bakıxanov qəs. Atatürk küçəsinə razborkaya çağırsın bu sadəcə bir iraddır.
----
ProHack, Qardaşm. Mənim Sərxannan düşmənçiliyim yoxdueeee heç Müəllifi görməmişdim. İndi gördüm ki ATAMAN yazılıb müəllifə
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
Əvvəla Salam olsun hərkəsə...
...
Mənim kiminləsə şəxsiQərəzliyim yoxdu sadəcə olarağ bəzi saytlarmı deyim adlarmı deyim. Məni çox pis qıcıqlandırır...
Məsələn: loqo.Geyem.Az -da Dini saytlar üçün logolar var
Geyəm nədi İslami loqolar nədi...
Bax heçkim davaya sözləşməyə yozmasın.
Qurban olum. Belə eləmiyin...
Ya bu İslam yolunu gedin, yada İslamı materialları. Öz 18+ və adı mənşəi bilinməyən saytlara qoymuyun.