Mövzu - Telfon Sapcasti Lazimdi

Telfon Sapcasti Lazimdi

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 8
Mövzu BY_LEGIONER Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
12 Mar 2021, 10:37
0
xP_M4ST3R, Qaqaw gor movzuda ne yazilib ne catirma ne satma o bir mesel vare ne konulunde anlar
----
xP_M4ST3R, Sen axtarami satiram gormusen axtaram hara satiram hara hele salamsiz kalamsiz oxumamiwda bir zakazda verisen
12 Mar 2021, 10:36
0
BY_LEGIONER, Samsung a8+ 2018 in 4/64 olan platasi olsa normal qiymete alaram çatira bilse Terter e
11 Mar 2021, 23:55
0
Ruslan, Allah komeyin olsin bakida taniwim var orda deyir 50 manatdi ama burda telfon tukanlari deyirki tezesi olmur meselen kimse olara 15 20 Azna verilerse olarda ustune 10 manat qoyub satilar oda indi budeyqe olmadiqina gore dedim gorum berke burda kimdese olar ya taniwinda olar
----
[c]# Ruslan ([time]06.01.2021 15:39[/time])
Tap az a bax mende plata varıydı getdim zbor təzə telefonu aldım platami qoydum ucuzda başa geldi[/c]Ora baxdim tapa bilmedim telfonlar tapdim plata yox ama bawqa biryerde eyni movzu acmiwam orda Alcatel Pop un sensirin 20 manata dediler heyifki Agcabedide deyil yoxsa bu deyqe alardim
----
Davam
----
Movzu aktualdi
----
Alcatel Popun Arxasinda Bele Bir Kod Var Yeginki Markasidi

RX_ZAW1507D-E_GSM_0704
----
Salam ele bir Proqram varki sensoru guclendirsin? Ve format olan telfonda silinen fayilari geri qaytarmaq olur?
11 Mar 2021, 22:48
0
Tap az a bax mende plata varıydı getdim zbor təzə telefonu aldım platami qoydum ucuzda başa geldi
6 Yan 2021, 19:39
0
Admin, Allah komeyin olsun sadece dedim gorek olarda kimdese ekrani qirlan ve yaxud harasisa xarav olan olar platasi berke sag olar ondan movzu acdim
6 Yan 2021, 19:11
0
BY_LEGIONER, Elan saytlarını gəzməyin məsləhətdir. Tap.az lalafo.az yaşadığın bölgədən axtar
6 Yan 2021, 18:13
0
Salam A 10 Ucun Plata Lazimdi Birde Alcatel Pop Ucunde Sensir Lazimdi Bularin Qiymetin Bilen Varsa Bir Zehmet Yazsin Agcabedide Ucuz Olsa Alaram Telfonum 1 Il Olacaqki Plata Derdinden Evde Teze Yatir
6 Yan 2021, 15:20
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI