[c]# Cavadbeyli ([time]27.12.2020 17:16[/time])
Əvvəla Salam aleykum. Axşamınız xeyr. Mən mövzunu AlakbarliAnar nikinə görə açmışam. Aramızda Alakbarli kimi tanıdığımız Anar. Bir çox forumlarda və burda "Maşennik" kimi tanınır. Və o bununla razılaş[/c]Düzü forumlara elə çox girə bilmirəm Anar ı da elə çox yaxından tanışlıqım yoxdu gözəl mövzudu biri birimizə təstək olaq ziyan verməyək birbirimizə nə qədər mehribançılıq olsa o qədər yaxşıdı hər birimiz Azərbaycan'lıyıq biri birimizi gözəl başa düşürük hər kəs varlı deyil hər kəs qazanmaq istəyir biri birimizə kömək edərək halal qazanmaqa və halal iş görmək üçün yardımçı ola bilərik..
Məndən əvvəl resel istəmişdi server işlədən vaxtları dediyi vaxtda ödədi ödənişin
Onuda qeyd edimki ilkin ödənişsiz istımişdi
Sayta gəldikdə hırkəs istəyirki 3.5 manat qazancı olsun...reklam çox.saytda var
Əvvəla Salam aleykum. Axşamınız xeyr. Mən mövzunu AlakbarliAnar nikinə görə açmışam. Aramızda Alakbarli kimi tanıdığımız Anar. Bir çox forumlarda və burda "Maşennik" kimi tanınır. Və o bununla razılaşmır. Bu öz yerində.
ANARIN atasıda veb vap ustadı. Onunlada gözəl ünsiyyətimiz var köhnələrdəndi. Anarda böyük kimi mənə ağız açdı və məndə razılaşdım.
Anar Maşennik deyil. Sadəcə olara Click serverin problemləridi. Və kimin anlayışı varsa,Anara click sistemini dəyişməyə kömək eləsin...
--- Yıxılanı baltalamayaq! Çünki narda pulsuz internet mövzusunu anar açmışdı 5 ay əvvəl məndə o mövzuya baxdım və Anarnan danışdım.
Mənə verilən kodları daxil etdim internet 30 dəqiqə pulsuz oldu. o kodları daxil edərkən hansısa trafikə qoşulursan. Buda yol verilməzdir. 30 dəqiqə sonra ful49 paketində olduğum bildirildi balansım sıfırlandı mb sıfırlandı. Ful49un qiyməti 49 manatdı Onu ödədim və Nömrəmdə internet aktivasiya olundu...!
50 manatdan çox ziyana düşdüm. Bu anarın günahı deyil. Bu mənim nəfsimin günahıdı. Sözümün canı odurki mən 50 manat itirəndə anar 1 qəpikdə qazanmadı.
Anar hal hazırda visitweb.com la işləyir. Və narazıdı kömək edin dəyişsin bu sistemi.
Bir sözlə mənə hörməti olan varsa, o uşağa Maşennik damğası vurmasın. O kiməsə ziyan vurubsa bilmədən olub. Click sistemin günahıdı
ANARLA WHATSAPPDA DANIŞDIM. VƏ DANIŞIĞIN SƏS YAZISI MƏNDƏ VAR KİM İSTƏSƏ VPDA ATARAM.