Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 23
Əməliyyatlar
#1 uğurlar.
hərkəsin gücün çatanı mənim də gücüm çatan. (domain varsa hosting və chat qurmaq mənlikdir.)
31 Dek 2020, 04:26
hərkəsin gücün çatanı mənim də gücüm çatan. (domain varsa hosting və chat qurmaq mənlikdir.)
0
Əməliyyatlar
Server Hostaz.Ru
Satilan domenler icinden sec hediye verim ancag aykig odenisini ele menim Canima yox Cebhede. Bizim.Yerimize Vurusib Yaralanan igidlerimize dua ele saytivi halalca islet prablem olmayacag
050-734-71-59
055 244 81 74
Anar imameliyev
31 Dek 2020, 03:51
Satilan domenler icinden sec hediye verim ancag aykig odenisini ele menim Canima yox Cebhede. Bizim.Yerimize Vurusib Yaralanan igidlerimize dua ele saytivi halalca islet prablem olmayacag
050-734-71-59
055 244 81 74
Anar imameliyev
0
Əməliyyatlar
Samir, Qaqaş sənə bisöz deyimdəəə yaxşılığ deyəndəki deməy çirkinlikdi. Amma diyəcəm çoc pis əsəbləşdim nəsə bu sözlərivə.
Yaxşılığ burdadakı şeylərnən ölçülmer nəfəki axirətdə İnkil Minkil demiyəcək ay İmran niə Samirə az domain qeyt etmədin. Mən özüm hər ay maaşımnan 100 manat 4 ailəyə 25 manatlıq bazarlıq edirəm. Belə pis çıxmasun. Mən bilmirəm. Sən mənim açıb verdiyim saytı nə niyyətlə işlədəcəksən. Əşşi nəysə bi sözlə. Yoxundu işlətmə marağın var. Get kan.az da subdomain aç işlət başıvı qat
----
SAMİRİN ŞƏXSİDƏ YAZDIĞI MESAJ:
Axsamin xeyir qaqa 4 aileye baxirsan ALLAH can sagligi versin Sene Men sene nese denedim ki Sadece olaraq maragim var chata erotiq domen istemirem Sadece adi yaxsi olsun Dini domen olsa lap yaxsi Sukur ALLAHA her birimiz Azerbaycanliyiq Ne edey menimde indi imkanim yoxdu gucum catacag bir sey isteyirem Neyse Cox Sagol
CAVAB: SAMİR QAQAŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN. SERVERİMİ SATMIŞAM. YOXSA AÇARDIM. 1 QƏPİKDƏ ALSAYDIM SƏNNƏN ŞƏRƏFSİZ OLARDIM. ÖPÜRƏM.
30 Dek 2020, 21:18
Yaxşılığ burdadakı şeylərnən ölçülmer nəfəki axirətdə İnkil Minkil demiyəcək ay İmran niə Samirə az domain qeyt etmədin. Mən özüm hər ay maaşımnan 100 manat 4 ailəyə 25 manatlıq bazarlıq edirəm. Belə pis çıxmasun. Mən bilmirəm. Sən mənim açıb verdiyim saytı nə niyyətlə işlədəcəksən. Əşşi nəysə bi sözlə. Yoxundu işlətmə marağın var. Get kan.az da subdomain aç işlət başıvı qat
----
SAMİRİN ŞƏXSİDƏ YAZDIĞI MESAJ:
Axsamin xeyir qaqa 4 aileye baxirsan ALLAH can sagligi versin Sene Men sene nese denedim ki Sadece olaraq maragim var chata erotiq domen istemirem Sadece adi yaxsi olsun Dini domen olsa lap yaxsi Sukur ALLAHA her birimiz Azerbaycanliyiq Ne edey menimde indi imkanim yoxdu gucum catacag bir sey isteyirem Neyse Cox Sagol
CAVAB: SAMİR QAQAŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN. SERVERİMİ SATMIŞAM. YOXSA AÇARDIM. 1 QƏPİKDƏ ALSAYDIM SƏNNƏN ŞƏRƏFSİZ OLARDIM. ÖPÜRƏM.
0
Əməliyyatlar
Cox Sagol Ulvi ALLAH razi olsun Neinki senden Her birinizden
30 Dek 2020, 19:36
0
Əməliyyatlar
Ola bilirde imkani olmasin belke 28 isi var idi atkaz oldu pulu olmadi burda ne varki 5-10manatnan bizi o dunyada hormet qoymuyacaqlar e esas basa dusub komek etmekdi kimse temiz qeblnen yardim elese belke sabah biri gun lap 1 aydan sora yaxsiligi ALLAHİN terefinden mukafatlandiracaq . Neyse haminin oz sexsi fikri var idi mende oooz fikrimi soyledim samir qaqa vpda yazmisan evde deylem basqa teldeyem eve gedim axsam xezan.ru ya scrupt yukleyib verecem islet qaldiki pul sobetine yoxundusa canin sagolsun isdesen ver isdesen verme esas oduki hevesine ve ya arzuna catasan ..
Movzunu korladimsa adminlerden ve movuzu sahibinden uzr isdeyirem
30 Dek 2020, 19:27
Movzunu korladimsa adminlerden ve movuzu sahibinden uzr isdeyirem
0
Əməliyyatlar
Domen Qeyd Edilse o domen puluda menliydi Her seyde Sadece olaraq Bizim milletde Yaxsiliq deyilen bir sey qalmayib
----
Soz Agizdan cixar Bir defe Eyer verdiyim sozu tuta bilmiyecemse deyerem menlik deyil
30 Dek 2020, 19:21
----
Soz Agizdan cixar Bir defe Eyer verdiyim sozu tuta bilmiyecemse deyerem menlik deyil
0
Əməliyyatlar
[c]# Cavadbeyli ([time]30.12.2020 08:04[/time])
Əvvəla salam aleykum. Mr_Yeraz fikirlərində haqqlısan.
Samir qaqaş sənin yenə pulun yoxdu?[/c]Qaqaw Az domeni isteyir ve Yerazin skriptinen oda ona baha bawa geler.Ve ya yeni domen isteyir lakin pulu yoxdur qeyd etmeye..Demeli biz domenide olsa qeyd ozunuz edeceksiniz ya qismet 9-10 odeniw edecek ya etmeyecek senin o qeyd etdiyin domende elinde qalacaq
30 Dek 2020, 19:10
Samir qaqaş sənin yenə pulun yoxdu?[/c]Qaqaw Az domeni isteyir ve Yerazin skriptinen oda ona baha bawa geler.Ve ya yeni domen isteyir lakin pulu yoxdur qeyd etmeye..Demeli biz domenide olsa qeyd ozunuz edeceksiniz ya qismet 9-10 odeniw edecek ya etmeyecek senin o qeyd etdiyin domende elinde qalacaq
0
Əməliyyatlar
Samir qaqaş sənin yenə pulun yoxdu?
30 Dek 2020, 12:04
Samir qaqaş sənin yenə pulun yoxdu?
0
Əməliyyatlar
0
Əməliyyatlar
[c]# Samir ([time]30.12.2020 07:18[/time])
Mr_Yeraz, Vermedi qaqa[/c]Vermedi gel Ru domeni verim iwletde odeniwde deqiq olsunki ne zaman edesen
30 Dek 2020, 11:19
Mr_Yeraz, Vermedi qaqa[/c]Vermedi gel Ru domeni verim iwletde odeniwde deqiq olsunki ne zaman edesen
0
Əməliyyatlar
[c]# Samir ([time]24.12.2020 19:50[/time])
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Bes dedin verdiler 2gun bunan qabag?menim yalan daniwan insanlarla iwim olmaz bugun ayin 30du sen ise 28 yazmisan pulunu niye verib alib iwletmisen?cox maraqlidir.Neise menim yalan daniwan insanlarla iwim olmaz yeqinki burdakilarda tesdiqleyer menim fikirimi
30 Dek 2020, 11:17
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Bes dedin verdiler 2gun bunan qabag?menim yalan daniwan insanlarla iwim olmaz bugun ayin 30du sen ise 28 yazmisan pulunu niye verib alib iwletmisen?cox maraqlidir.Neise menim yalan daniwan insanlarla iwim olmaz yeqinki burdakilarda tesdiqleyer menim fikirimi
0
Əməliyyatlar
Qaqa wp da yazarsan ru domeini vererem isledersen puldaki hacan olsa verersen 0507596392
30 Dek 2020, 03:46
0
Əməliyyatlar
Hec kim komeyliy etmir nese Geceniz xeyre Her birinize Ugurlar
29 Dek 2020, 23:31
0
Əməliyyatlar
Samir, Salam Köməy Edən Olar İNŞALLAH
25 Dek 2020, 14:36
0
Əməliyyatlar
Salam. Whatsapp'da yaz.
077-331-93-98
25 Dek 2020, 01:42
077-331-93-98
0
Əməliyyatlar
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Salam kec whatsapda yaz verim lakin 28i odeniwim olmasa alacam elinden sonra gelib movzu acmaki M3hman elimden sayti aldi
0558309894
----
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Biz ve Ru domenlerinden verecem lakin.Yeqin bu ayin 28imi nezerde tutursan?
25 Dek 2020, 00:31
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Salam kec whatsapda yaz verim lakin 28i odeniwim olmasa alacam elinden sonra gelib movzu acmaki M3hman elimden sayti aldi
0558309894
----
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 [/c]Biz ve Ru domenlerinden verecem lakin.Yeqin bu ayin 28imi nezerde tutursan?
0
Əməliyyatlar
Samir, Salam aleykum Az doməni ? Az yox amma Ru domain ilə həll eləmək olar. İstəsən buyur
25 Dek 2020, 00:18
0
Əməliyyatlar
Salam Axsaminiz Xeyir Necesiz Qardaslar Kim mene komeyliy Gosterer bir qardas kimi chata hevesim var ancag Imkan cehetden biraz zeifciliydi kim mene az domeni ile chat verer Cox xais pulunu ayin 28 i oddyecem Eyer mumkunse komeyliy ederdiz ALLAH Her birinizden Razi olsun
24 Dek 2020, 23:50
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə