[c]# Kubacinskiy ([time]19.12.2020 04:13[/time])
Danger, Ele bir poxa yaramiyan yer deyil ona goree[/c]Cənab nəzərinə çatdırmaq istəyirəm ki o poza yaramayan yer aznet adlandirdiqiviz yerin çox sərvətinin Ulu babasidi :)
Danger, He erotik olub ama evvelden soruwmuwam erotik sayta hosting satirsizmi dedi beli satiram ama sonra xeberdarliqsiz hostingi sildi boyunlarina almadilar
----
Bu deqiqede elimde fakt var gosterirem nağil daniwirlar heresi bir nağil daniwir
----
Sonra bawqa bir hesan acaraq yazdim dedimki erotik sayta hosting almaq isteyirem icaze varmi deyirler var sifariw vere bilersiz
[c]# Kubacinskiy ([time]18.12.2020 13:43[/time])
Danger, Justhost bir qepiklik yer deyil saytim cox tarfik yazir deye hecbir xebersiz sildiler amaki hosting paketlerinde trafik limitsiz gosterir yeni haminizin bawina gele biler[/c]Trafik yazdiqi üçün silmeyibler yəqin saytın 18+ olub hər halda mənim saytından yüksək trafikli sayt olmayıb sizinki nə silinir nədə baqlanir
----
[c]# BY_LEGIONER ([time]18.12.2020 13:38[/time])
Danger, Bazar olsun qaqaw[/c]Təşəkkür bazar Andrey olsun server mənim deyil sadəcə ehdiyaci olanlar üçün açdım mövzunu :)
Salam justhost.ru bele bir teklif edir justhost,a köçürülən hər sayt üçün 1 ay hosting hədiyyə verilir misal 10 sayt kocurseniz ora 10 ay pul ödəmədən 10 Gb host işlədə bilərsiniz tebiki söhbət pullu domainler dən gedir
Pulsuz hosting almaq üçün öncə test hosting alın ve seyifede nece sayt köçürüləcək qeyd edin hazır :D
Bazar öldürmə kampaniyası di sizdə yararlanın :lol: