Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 25
Əməliyyatlar
Artıq billəm kimdi. Sadəcə vaxtını gözləsin iynəsini yaxşıca vuracam aparıb anasına bacısınada verər:)
Müharibədə hamsı qaçmışdı gizlənirdi. Erməni saytları vurmağdansa öz millətinə ziyan verir. Bunlarda yaşayışlarını itirənlərdi:D
Serverlə əlaqə saxlamışam inşallah tez bir zamanda anti ddos yazılacaq ondan sonra görüm nətər vuracaq oğlum:)
Asif, Hə ziyan verir ama məni allaha şükür tanıyan tanıyır bilən bilir necə insan olduğumu. Server işləməsə belə userlər mənə zəng edib mənim serverimi yox ddosu kim atdıqını soruşur :D
Aznetdə həmişə belə şeylər olub heçvaxtda serverimi bağlanmaqa qoymuyacam. Onlarında iynəsini yaxçıça vuracam... Görün nəqədər qorxağdıki üzə çıxıb demir mən eləmişəm:D:D
16 Dek 2020, 20:42
Müharibədə hamsı qaçmışdı gizlənirdi. Erməni saytları vurmağdansa öz millətinə ziyan verir. Bunlarda yaşayışlarını itirənlərdi:D
Serverlə əlaqə saxlamışam inşallah tez bir zamanda anti ddos yazılacaq ondan sonra görüm nətər vuracaq oğlum:)
Asif, Hə ziyan verir ama məni allaha şükür tanıyan tanıyır bilən bilir necə insan olduğumu. Server işləməsə belə userlər mənə zəng edib mənim serverimi yox ddosu kim atdıqını soruşur :D
Aznetdə həmişə belə şeylər olub heçvaxtda serverimi bağlanmaqa qoymuyacam. Onlarında iynəsini yaxçıça vuracam... Görün nəqədər qorxağdıki üzə çıxıb demir mən eləmişəm:D:D
0
Əməliyyatlar
[_ZaKoN_N!Ck_], Şərəfsiz həmişə şərəfsizdi. İstər aznet istər realda . Helə birinə soyuş soydukcə dahada coşur.
16 Dek 2020, 16:18
0
Əməliyyatlar
asif93, Aznetde ne desen cixir
16 Dek 2020, 16:16
0
Əməliyyatlar
[_ZaKoN_N!Ck_], Cox sagol qaqasm məlumat ucun. Helə uzdən iraqlar həmişə olub olacaqda
16 Dek 2020, 16:15
0
Əməliyyatlar
Salam Alekum kimdi bizede dein
16 Dek 2020, 15:59
0
Əməliyyatlar
ProHack, Wpa kec :D
----
By_Xezri, O zaman soyuwlerden kayf alsin :D
16 Dek 2020, 15:54
----
By_Xezri, O zaman soyuwlerden kayf alsin :D
0
Əməliyyatlar
By_B4K!NSK!, Ala senol Bilirem Men kimfi.. Gozdurwm Ozude Soysun ????????
16 Dek 2020, 14:43
0
Əməliyyatlar
[c]# By_B4K!NSK! ([time]16.12.2020 10:37[/time])
By_Xezri, Bunun oglanliqina tullanim yigib demirki menem eden :D:D[/c]eləsi demir mən etmişəm. mütləqdir ki peçat imzaları oxusun))
16 Dek 2020, 14:38
By_Xezri, Bunun oglanliqina tullanim yigib demirki menem eden :D:D[/c]eləsi demir mən etmişəm. mütləqdir ki peçat imzaları oxusun))
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Bunun oglanliqina tullanim yigib demirki menem eden :D:D
16 Dek 2020, 14:37
0
Əməliyyatlar
[c]# By_B4K!NSK! ([time]16.12.2020 09:35[/time])
By_Xezri, Kef ele. Onsuz ona neqederde soyuw soyulse boyna vurub yawiyacaq :D
----
NeCi, Server donur. Saytlar silinir. Heleki qarwisini almamiwiq alanan sonra gorum neter ddos kecirecek :D
----
[/c]boş ver belələri hər zaman olub, olacaqda.
16 Dek 2020, 14:34
----
NeCi, Server donur. Saytlar silinir. Heleki qarwisini almamiwiq alanan sonra gorum neter ddos kecirecek :D
----
[/c]boş ver belələri hər zaman olub, olacaqda.
0
Əməliyyatlar
BOOM, :D:D
Ddos atanın bidənə adı var P...S...R:)
16 Dek 2020, 14:23
Ddos atanın bidənə adı var P...S...R:)
0
Əməliyyatlar
Mənimdə serverime olunur ddos tutsam öləcəm kimi və yarasından özü bilir :D
Heç satışla da məşğul olmuram və aznet deyilə yerdə də yoxdu saytların 90% rus 10% Ukrayna VS saytlarim amma ddos made in Azerbaycan :lol: kimdise bu yqxinda ziyaret edecem evinde :)
1 Allah sebr versin
----
Sorry opecem idi o olecem düşüb :D
16 Dek 2020, 14:01
Heç satışla da məşğul olmuram və aznet deyilə yerdə də yoxdu saytların 90% rus 10% Ukrayna VS saytlarim amma ddos made in Azerbaycan :lol: kimdise bu yqxinda ziyaret edecem evinde :)
1 Allah sebr versin
----
Sorry opecem idi o olecem düşüb :D
0
Əməliyyatlar
Soruncmaq ayib olmasin doss du nedi o ne olan weydi turkun meselin adin ewitmiwem ama ne olduqun neye yaradiqin yaramadiqin bilmirem ele movzularda gorem hergun
16 Dek 2020, 13:52
0
Əməliyyatlar
----
----
AvArAn!Ck, Almiram onsuz vuqar gulub kecirem. :D
----
ProHack, P... Qardaw deyirler ?:D
Mende billem kimdi ama isdiyirem ozu zeng vursun desinki menem realni verim ona a... ddosu :D
----
BY_LEGIONER, Twk kiwhi
16 Dek 2020, 13:35
----
----
AvArAn!Ck, Almiram onsuz vuqar gulub kecirem. :D
----
ProHack, P... Qardaw deyirler ?:D
Mende billem kimdi ama isdiyirem ozu zeng vursun desinki menem realni verim ona a... ddosu :D
----
BY_LEGIONER, Twk kiwhi
0
Əməliyyatlar
VALLAH men Bilirem Kimdi Amma Her Neyse Coxusu Qardaw Detr ???? desem olari sindirmiw oluram
16 Dek 2020, 12:11
0
Əməliyyatlar
bu ddos ilə nə olurki? Azərbaycanda misli görünməyən yeganə sayt hücumuna çevrilib.
heçnə deyə bilmərəm, ancaq hər kimki, kiminsə çörəyinə bais olursa, ən ağır təhqirə layiqdi.
16 Dek 2020, 12:08
heçnə deyə bilmərəm, ancaq hər kimki, kiminsə çörəyinə bais olursa, ən ağır təhqirə layiqdi.
0
Əməliyyatlar
bilmirəm DDOS edən kimdir ama bir başa oğlanlıqı yoxdur.
ama qayda hər birimiz üçün qaydadır. Mağa təhqirsiz və tənqidlə yaz hərkəs fikirlərini anlayacaq onsuz. təhqir varsa bizdə məcburuq ya xəbərdərlıq edək, ya da cəzalandıraq. bir sözlə xəbərdarlıq edildi.
16 Dek 2020, 11:59
ama qayda hər birimiz üçün qaydadır. Mağa təhqirsiz və tənqidlə yaz hərkəs fikirlərini anlayacaq onsuz. təhqir varsa bizdə məcburuq ya xəbərdərlıq edək, ya da cəzalandıraq. bir sözlə xəbərdarlıq edildi.
0
Əməliyyatlar
ProHack, :D:D Ozune kiwhi virtualda sohbet hell elemez :D Gelsin realni anasi verecem sene bacisida menimdi :D
Serverde ddos qarwisini alsam gorum neter atacaq oglum :D
----
Nahid Müzəffər hazırlaşın ba*dıq var :D:D
16 Dek 2020, 11:42
Serverde ddos qarwisini alsam gorum neter atacaq oglum :D
----
Nahid Müzəffər hazırlaşın ba*dıq var :D:D
0
Əməliyyatlar
Her gun her gun )) ziyandi qi biraz findiq qiz yeym)
16 Dek 2020, 11:18
0
Əməliyyatlar
Getir anavi bacivi muzeffer gile ver ddosuvu at s.... anavi bacivi :D At boyna yawa s.... yawayiwivi senin pesi
16 Dek 2020, 11:17
0
Əməliyyatlar
Petik Noldu DDOS atan elive nese kecir ? : Yigib menimle sohbhetini ede bilmeyen oglan'ciksan Ancaq Boyna Atib DDOS ata bilersen :D Anavi bacivi ver burdakilara serveri verrem sene anavi bacivi s.... senin...
Sozu olan 077-331-93-98 Whatsappda Zeng Ede Biler...
16 Dek 2020, 11:15
Sozu olan 077-331-93-98 Whatsappda Zeng Ede Biler...
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə