Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 52
Əməliyyatlar
By_Xezri, Ucuz plata tapa bilmirem bakida taniwlar var hardan maraqlandilar 50 manata telfon ustune qoysada 50 di platani tek versede 50 ye baha oldu deye ala bilmedim sonra evde Alcatel Pop var sensir lazimdi oda hele demiwem maraqlanmaqa hele xeber yoxdu
8 Dek 2020, 14:54
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]08.12.2020 05:49[/time])
By_Xezri, Onu oynamaq ucun guclu telfon lazimdi oda telfonum plata derdinden boru uste yatir[/c]can brat. inşallah yaxşı olar.
8 Dek 2020, 14:16
By_Xezri, Onu oynamaq ucun guclu telfon lazimdi oda telfonum plata derdinden boru uste yatir[/c]can brat. inşallah yaxşı olar.
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Onu oynamaq ucun guclu telfon lazimdi oda telfonum plata derdinden boru uste yatir
8 Dek 2020, 09:49
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]07.12.2020 14:07[/time])
By_Xezri, Xowdur yaxwi ol hemiwe Free Fire oynamirsan tesadufen? Mende yenileme gelibdi yenileme verdim[/c]tək oynadığım pubg mobile'dir. istəsən yükləyərsən problem yoxdur zaman etdikcə oynayarıq bro.
8 Dek 2020, 06:08
By_Xezri, Xowdur yaxwi ol hemiwe Free Fire oynamirsan tesadufen? Mende yenileme gelibdi yenileme verdim[/c]tək oynadığım pubg mobile'dir. istəsən yükləyərsən problem yoxdur zaman etdikcə oynayarıq bro.
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Xowdur yaxwi ol hemiwe Free Fire oynamirsan tesadufen? Mende yenileme gelibdi yenileme verdim
7 Dek 2020, 18:07
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]06.12.2020 13:56[/time])
Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun[/c]aleykum salam bro. şükür sən yaxşı ol təşəkkür edirəm.
----
[c]# NeoN ([time]06.12.2020 19:07[/time])
Köhne domen.im billing muellifi[/c]o Xəzərlidi. mən Xəzri adım Rinat
7 Dek 2020, 17:39
Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun[/c]aleykum salam bro. şükür sən yaxşı ol təşəkkür edirəm.
----
[c]# NeoN ([time]06.12.2020 19:07[/time])
Köhne domen.im billing muellifi[/c]o Xəzərlidi. mən Xəzri adım Rinat
0
Əməliyyatlar
[c]# DaRK ([time]05.12.2020 11:15[/time])
Nomreni paylasan desin ki men etmsem vallah 5 manat kontur hediyye edim ona ocun axtaram onu :D[/c]Allaha wukur bilmirsen niye paylawib?
6 Dek 2020, 23:33
Nomreni paylasan desin ki men etmsem vallah 5 manat kontur hediyye edim ona ocun axtaram onu :D[/c]Allaha wukur bilmirsen niye paylawib?
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]06.12.2020 02:05[/time])
hansı Xəzri'ni tanıyırsan sən ğağaş?[/c]Köhne domen.im billing muellifi
6 Dek 2020, 23:07
hansı Xəzri'ni tanıyırsan sən ğağaş?[/c]Köhne domen.im billing muellifi
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]06.12.2020 14:13[/time])
DaRK, Necesen veziyetin necedi[/c]Wukur qadasi yaxsiliqdi
----
nomreni paylasan by.Cako du ))))) tapdim axir ki ic uzu cixdi ortaya balam.az yataq.az onlar.az can.az qan.aZ qizam.az fb ok.ru insta her yerde paylasib :D nomremi satiram isdeyen var 1000000 manat )))))) kim catina reyting yigmaq isdeyir desin mene xaxaxa
6 Dek 2020, 22:56
DaRK, Necesen veziyetin necedi[/c]Wukur qadasi yaxsiliqdi
----
nomreni paylasan by.Cako du ))))) tapdim axir ki ic uzu cixdi ortaya balam.az yataq.az onlar.az can.az qan.aZ qizam.az fb ok.ru insta her yerde paylasib :D nomremi satiram isdeyen var 1000000 manat )))))) kim catina reyting yigmaq isdeyir desin mene xaxaxa
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]06.12.2020 13:56[/time])
Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun[/c]her vaxtin xeyir
6 Dek 2020, 18:01
Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun[/c]her vaxtin xeyir
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]06.12.2020 12:04[/time])
mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.[/c]Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun
6 Dek 2020, 17:56
mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.[/c]Salam necesen veziyetin necedi herkesin Axwani xeyirli ugurlu olsun
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]06.12.2020 12:04[/time])
mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.[/c]Qadasi Bilirsen necedi mesel ucun senen uzaq sene deyirem ki yazma movzumda duzdu insan sirtiq olsun gerek gelib iliwesen yazasan? deyirem yazmada .
6 Dek 2020, 17:28
mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.[/c]Qadasi Bilirsen necedi mesel ucun senen uzaq sene deyirem ki yazma movzumda duzdu insan sirtiq olsun gerek gelib iliwesen yazasan? deyirem yazmada .
0
Əməliyyatlar
[c]# DaRK ([time]06.12.2020 09:05[/time])
))))))
----
Bunan sora Hansisa sexsiyetsiz gelib movzumu korlasa ) hemen adam ermeni di yada pawinyandi)[/c]mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.
6 Dek 2020, 16:04
))))))
----
Bunan sora Hansisa sexsiyetsiz gelib movzumu korlasa ) hemen adam ermeni di yada pawinyandi)[/c]mövzunu korlayan olsa sən ona qoşulub onun etdiklərini təkrar etmə mənə denən kimliyindən aslı olmayaraq həll edim mövzun da rahat davam etsin.
0
Əməliyyatlar
))))))
----
Bunan sora Hansisa sexsiyetsiz gelib movzumu korlasa ) hemen adam ermeni di yada pawinyandi)
6 Dek 2020, 13:05
----
Bunan sora Hansisa sexsiyetsiz gelib movzumu korlasa ) hemen adam ermeni di yada pawinyandi)
0
Əməliyyatlar
Mövzunu Bağlıyacam Biraz Mehriban Olun..Sizin Axır Gününüz Necə Olacaq
6 Dek 2020, 07:08
0
Əməliyyatlar
[c]# NeoN ([time]05.12.2020 18:57[/time])
Qaqas sen hans i xezri sen ?[/c]hansı Xəzri'ni tanıyırsan sən ğağaş?
6 Dek 2020, 06:05
Qaqas sen hans i xezri sen ?[/c]hansı Xəzri'ni tanıyırsan sən ğağaş?
0
Əməliyyatlar
DaRK, Ele sen taylarindi novreide payliyan..indise gor kim basdi bayra
5 Dek 2020, 23:58
0
Əməliyyatlar
[c]# ProHack ([time]05.12.2020 19:22[/time])
DaRK, 3 unci xeberdarliqda atacam bayra[/c]A bala diyesen rutbevin almaqin isdeyirsen atirda movzudan bayra davay
5 Dek 2020, 23:33
DaRK, 3 unci xeberdarliqda atacam bayra[/c]A bala diyesen rutbevin almaqin isdeyirsen atirda movzudan bayra davay
0
Əməliyyatlar
DaRK, 3 unci xeberdarliqda atacam bayra
5 Dek 2020, 23:22
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]05.12.2020 11:14[/time])
kim gəlib deyər ki mən etmişəm?)) elə qəşəng sual da verirsən ki)) nə olur olsun bunu etmək bir başa əclaflıqdır. bunu istər düşüncəsiz, istər də düşüncəli insan etsin ama səhv etdiyini gözəl bilir. o[/c]Qaqas sen hans i xezri sen ?
5 Dek 2020, 22:57
kim gəlib deyər ki mən etmişəm?)) elə qəşəng sual da verirsən ki)) nə olur olsun bunu etmək bir başa əclaflıqdır. bunu istər düşüncəsiz, istər də düşüncəli insan etsin ama səhv etdiyini gözəl bilir. o[/c]Qaqas sen hans i xezri sen ?
0
Əməliyyatlar
[c]# Admin ([time]05.12.2020 15:50[/time])
DaRK, Çox Sağol Təklifin üçün
----
Zəhmət Olmasa Etikadan Kənara Çıxmayağın
----
AsABiS_GeNeRaL, :D ..[/c]Xosdu lazim olsa mutleq de :D O rutbelive de ki Movzumnan bayraaaaaaaaa))
5 Dek 2020, 19:53
----
----
AsABiS_GeNeRaL, :D ..[/c]Xosdu lazim olsa mutleq de :D O rutbelive de ki Movzumnan bayraaaaaaaaa))
0
Əməliyyatlar
----
----
AsABiS_GeNeRaL, :D ..
5 Dek 2020, 19:50
----
----
AsABiS_GeNeRaL, :D ..
0
Əməliyyatlar
[c]# ProHack ([time]05.12.2020 15:07[/time])
DaRK, Amma Mende Forumnan Qovmaq Funiksiyasi var Nezerine Catdirim:)[/c]Her oglanin basi ucun deyil ! Menim nikme nese etsin sen cix movzudan kankiret deyirem sene ) yazma movzularimda
5 Dek 2020, 19:33
DaRK, Amma Mende Forumnan Qovmaq Funiksiyasi var Nezerine Catdirim:)[/c]Her oglanin basi ucun deyil ! Menim nikme nese etsin sen cix movzudan kankiret deyirem sene ) yazma movzularimda
0
Əməliyyatlar
DaRK, Amma Mende Forumnan Qovmaq Funiksiyasi var Nezerine Catdirim:)
5 Dek 2020, 19:07
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Dəyşəcəm təbiiki Vxatnoya duşum gedəcəm bizdə ayda 1 dəfə duşur vxatnoy ona gorə yoxa mənidə aparacaqlar
5 Dek 2020, 18:47
0
Əməliyyatlar
AsABiS_GeNeRaL, Nomreni deyiw ama hemin nomreni bele yerlere satiw yerine yazma men wexsen chat satsam nomre vermiyecem
5 Dek 2020, 18:46
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Hə vAllah dunən qaqaşi başa sala bilmirdim mən deyirəm ay qaqaş səf duşmusən mənə deyir 69 olaq? Bacarirsan? :)
5 Dek 2020, 18:44
0
Əməliyyatlar
[c]# DaRK ([time]05.12.2020 14:42[/time])
yataq az nedi ele bir sayt yoxdur ki nomrem ujey faywe nomresi olub ) Zeng gelende ujey acmiram wp da 7802 sms Zeng 6820 :D Ble bezmisem ujey elerinen wpda sms gelende ele bil sms deyil [/c]Mene birdefe agsaqal kiwi zeng etmiwdi dedim nomremi hansisa ne paylawib uzur istemey yerine mene dediki ele etme seni polise verim o bu nomreni konturu xerclememiw cixartdim telfondan birci piwka ile yandirdim sonrada cekiwle eziyledim qorxudan :)))
5 Dek 2020, 18:44
yataq az nedi ele bir sayt yoxdur ki nomrem ujey faywe nomresi olub ) Zeng gelende ujey acmiram wp da 7802 sms Zeng 6820 :D Ble bezmisem ujey elerinen wpda sms gelende ele bil sms deyil [/c]Mene birdefe agsaqal kiwi zeng etmiwdi dedim nomremi hansisa ne paylawib uzur istemey yerine mene dediki ele etme seni polise verim o bu nomreni konturu xerclememiw cixartdim telfondan birci piwka ile yandirdim sonrada cekiwle eziyledim qorxudan :)))
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə