ucun paylamiw yox dirkasiz welsiz taniwlardan kim vere biler turkun meseli skripde Host Hazir Chat Satilan Chat Domen Satiwi Olsa Yaxsi olar birde top reytinq yerlewdirmdey jcun paneler olsa yaxwi olar komey eden ve etmiyen Allah komeyiz olsun
----
Davam
----
Movzu davam edir
----
Bugunluy davam
byRaMo, Allah komeyin olsun az cox siz php vs bilirsiz ama men yalniz zip varsa nese quram sifirdan hecne bilmirem Arif kimdi ama onu tanimadim yende Allah razi olsun cox sagol herwey ucun
Admin, Duzu dirkali birwey istemirem taniwlardan yeginki el tutan olar dirkali quranda birde gorusen hansisa ozun tanimiyan gelir saytin heryerine oz saytin yazir ona gore movzu acdim yoxsa acmazdim paylamiw yukleyerdim
----
Admin panelinden idare olunan skrip lazimdi meselen Host Satisi Chat satisi Satilan Chatlar satiwda olan chatlar domen satiwi top reytinq paneli sade birwey olsun ama admin panelinden idare olunsun yeni meselen reseldi vpsdi vs di lazim deyil mene resel ucun satiwa ayid birwey lazimdi ama domen satiwi olsun cunku meselen hardasa alib biling burda vermey olar en azi bilem cox wey istedim turkun meseli taniwlardan gucu catan dirkasiz welsiz skrip verse sevinerem yende Allah herbirimize komey olsun ve ureyimize gore versin Amin