Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 20
Əməliyyatlar
By_Xezri, Men gunumdesende )) otyrsa bunda ver ma a hec olmasa 1 imizin uzu gulsun:ha:
3 Fev 2021, 09:12
0
Əməliyyatlar
[c]# ProHack ([time]01.02.2021 10:34[/time])
Bele cox pulun varsa ) ver saxlym ))[/c]190 azn alan adamın çox pulu olar səncə?)) 2 aydı oturub gözləyirəm ki bəlkə 190 azn yenidən verilər hdfsfsfsf
3 Fev 2021, 01:15
Bele cox pulun varsa ) ver saxlym ))[/c]190 azn alan adamın çox pulu olar səncə?)) 2 aydı oturub gözləyirəm ki bəlkə 190 azn yenidən verilər hdfsfsfsf
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Ele mende onu deyiremde adi pul nece cixarlirsa buda hele cixarlir cixara bilmiyede orda bawi cixan birinden komey isteyirsen ediler
1 Fev 2021, 14:24
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]31.01.2021 16:28[/time])
By_Xezri, Turkun meseli pul alinan yere salirsan karti kodu yazirsan enteri vursan orda gosterir meselen azerbyacan manati vursan sonra 190 yazirsan yene enter vursan cixir pul kart cixir sonra pul c[/c]bildin mən nə dedim? mənim qəsəbəmdə aparatlarda accsses bank yoxdur kapital var mən kartımdakı 190 azn-i kapitaldan aparatdan necə çıxara bilərəm? bunu deyirəm.
1 Fev 2021, 14:09
By_Xezri, Turkun meseli pul alinan yere salirsan karti kodu yazirsan enteri vursan orda gosterir meselen azerbyacan manati vursan sonra 190 yazirsan yene enter vursan cixir pul kart cixir sonra pul c[/c]bildin mən nə dedim? mənim qəsəbəmdə aparatlarda accsses bank yoxdur kapital var mən kartımdakı 190 azn-i kapitaldan aparatdan necə çıxara bilərəm? bunu deyirəm.
0
Əməliyyatlar
By_Xezri, Turkun meseli pul alinan yere salirsan karti kodu yazirsan enteri vursan orda gosterir meselen azerbyacan manati vursan sonra 190 yazirsan yene enter vursan cixir pul kart cixir sonra pul cixir
31 Yan 2021, 20:28
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]30.01.2021 13:49[/time])
Movzu kohne olsada istedim fikirimi bildirem 190 deyilene gore hardan cixarirsan cixar fayiz tutulmur meselen mende beynelxalqdi ama men kapitaldan cixariram fayiz deyilen birwey yoxdu oda tay verlmir[/c]çox sağ ol fikirin üçün. mən onu necə edirlər bilmirəm necə baxa bilərəm məsələn accsses bankı kapitaldan çıxara bilim
31 Yan 2021, 20:13
Movzu kohne olsada istedim fikirimi bildirem 190 deyilene gore hardan cixarirsan cixar fayiz tutulmur meselen mende beynelxalqdi ama men kapitaldan cixariram fayiz deyilen birwey yoxdu oda tay verlmir[/c]çox sağ ol fikirin üçün. mən onu necə edirlər bilmirəm necə baxa bilərəm məsələn accsses bankı kapitaldan çıxara bilim
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]22.08.2020 16:08[/time])
aha 190 azn kartıdır. dəqiq olmur?
----
davam edək[/c]Movzu kohne olsada istedim fikirimi bildirem 190 deyilene gore hardan cixarirsan cixar fayiz tutulmur meselen mende beynelxalqdi ama men kapitaldan cixariram fayiz deyilen birwey yoxdu oda tay verlmir Weherde padiryat verildi 190 birde men eveler oba marketde iwleyende Pashabank karti verilmiwdi onuda kapitalbakdan cixarirdim bir qepiyde tutulmurdu
30 Yan 2021, 17:49
aha 190 azn kartıdır. dəqiq olmur?
----
davam edək[/c]Movzu kohne olsada istedim fikirimi bildirem 190 deyilene gore hardan cixarirsan cixar fayiz tutulmur meselen mende beynelxalqdi ama men kapitaldan cixariram fayiz deyilen birwey yoxdu oda tay verlmir Weherde padiryat verildi 190 birde men eveler oba marketde iwleyende Pashabank karti verilmiwdi onuda kapitalbakdan cixarirdim bir qepiyde tutulmurdu
0
Əməliyyatlar
[c]# ProHack ([time]22.08.2020 16:10[/time])
Men ne deye bilermki butun arzulara qowuluram :D[/c]:D
22 Avq 2020, 20:12
Men ne deye bilermki butun arzulara qowuluram :D[/c]:D
0
Əməliyyatlar
Men ne deye bilermki butun arzulara qowuluram :D
22 Avq 2020, 20:10
0
Əməliyyatlar
[c]# DaRK ([time]22.08.2020 03:17[/time])
eyer sohbet 190 manat dan gedirse ekspresden basqa hec yerden goture bilmezsen.[/c]aha 190 azn kartıdır. dəqiq olmur?
----
davam edək
22 Avq 2020, 20:08
eyer sohbet 190 manat dan gedirse ekspresden basqa hec yerden goture bilmezsen.[/c]aha 190 azn kartıdır. dəqiq olmur?
----
davam edək
0
Əməliyyatlar
Beli, tebii ki müeyyen qeder faiz(%) tutulacaq. Komissiya haqqi olaraq.
22 Avq 2020, 08:45
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]21.08.2020 12:02[/time])
salam, gününüz xeyirli və uğurlu olsun dostlar. məndə express bank kartı var içində də pul və mən yaşadığım qəsəbədə bankomatda express bank'ı yoxdur mən digər banklarla express kartında olan pulu çıx[/c]eyer sohbet 190 manat dan gedirse ekspresden basqa hec yerden goture bilmezsen.
22 Avq 2020, 07:17
salam, gününüz xeyirli və uğurlu olsun dostlar. məndə express bank kartı var içində də pul və mən yaşadığım qəsəbədə bankomatda express bank'ı yoxdur mən digər banklarla express kartında olan pulu çıx[/c]eyer sohbet 190 manat dan gedirse ekspresden basqa hec yerden goture bilmezsen.
0
Əməliyyatlar
[c]# By_Xezri ([time]21.08.2020 12:02[/time])
salam, gününüz xeyirli və uğurlu olsun dostlar. məndə express bank kartı var içində də pul və mən yaşadığım qəsəbədə bankomatda express bank'ı yoxdur mən digər banklarla express kartında olan pulu çıx[/c]3 azn fayiz olur aha olur mende respibilkasi kapitaldan cixaris edirem.
21 Avq 2020, 20:07
salam, gününüz xeyirli və uğurlu olsun dostlar. məndə express bank kartı var içində də pul və mən yaşadığım qəsəbədə bankomatda express bank'ı yoxdur mən digər banklarla express kartında olan pulu çıx[/c]3 azn fayiz olur aha olur mende respibilkasi kapitaldan cixaris edirem.
0
Əməliyyatlar
salam, gününüz xeyirli və uğurlu olsun dostlar. məndə express bank kartı var içində də pul və mən yaşadığım qəsəbədə bankomatda express bank'ı yoxdur mən digər banklarla express kartında olan pulu çıxara bilərəm? faiz tutur? ya faizsizdir?
21 Avq 2020, 16:02
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə