[c]# By_Xezri ([time]10.08.2020 17:48[/time])
əgər nömrəni ok.ru da həqiqətən paylaşıblarsa buna mən uşağlıq deyirəm. fərq etmir onlar qarşısında səhvin oldu, olmadı bunu etmələri bir uşağlıqdır. ümumiyyətlə net də bir söhbət olan kimi ya təhqir [/c]neyin ki ok ru hetda chatlarda qizam.az da bele
----
[c]# By_Xezri ([time]10.08.2020 17:48[/time])
əgər nömrəni ok.ru da həqiqətən paylaşıblarsa buna mən uşağlıq deyirəm. fərq etmir onlar qarşısında səhvin oldu, olmadı bunu etmələri bir uşağlıqdır. ümumiyyətlə net də bir söhbət olan kimi ya təhqir [/c]Buna bax Subut meme atiblar. http://m.azdata.az/uploads/1597112221.jpg mene yazanlar atib.
əgər nömrəni ok.ru da həqiqətən paylaşıblarsa buna mən uşağlıq deyirəm. fərq etmir onlar qarşısında səhvin oldu, olmadı bunu etmələri bir uşağlıqdır. ümumiyyətlə net də bir söhbət olan kimi ya təhqir edirlər, ya nömrəsini paylaşırlar, ya adına mövzu açırlar, ya da serverinə xəsarət yetirirlər.
bu tip şeyləri köhnə masterlərdən görəndə insana lap pis təsir edir. yeni gələnlərə nə öyrədəcəksiniz?
nə isə mövzuda təhqir və ya tənqid olmasın dostlar
Hayif userleri De getdi ldu.az da birtanem.az dehliz.az heyran.az)))
----
Nomremi chatlarda paylasmaq ok ru da paylasmaq sert deyile indi dur arxasinda ! baxim nece durursan