Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
_
DİQQET OXUYUN MUZDLUQATİLİN BASMA.ACDİGİ OYUN HAQDA
Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət
Tema faylları
Şərhlər 13
Əməliyyatlar
Budeyqa Ikivizode Qoyacam Ban Gelib O serverinede Besdirina Esebden Cirldiqim Baxta Teatr Gosterirsiz?
1 Avq 2020, 01:23
0
Əməliyyatlar
_DeLi_SaiR_, E Soxm domene ki Ailesn ortaya qoyb gotrb) kef elesun) Xaqo demisekm axir evel butn userler Vuqarn Yana Gelecek))
1 Avq 2020, 00:56
0
Əməliyyatlar
By_KOLGE, Kimlesen qaqas ?
----
AvArAn!Ck, Avara onsz domenin dalna keecb ama bunu karantinden sonra minecem gelecey evvel.axr goruwume yada atin yasayacaq
1 Avq 2020, 00:50
----
AvArAn!Ck, Avara onsz domenin dalna keecb ama bunu karantinden sonra minecem gelecey evvel.axr goruwume yada atin yasayacaq
0
Əməliyyatlar
Kantofkada duzlkden dansrsa dunya daqil:)) Men edmsem zor edmsem palojnandi kantofwik) nomremi bile bile bir defe yiqb abznavat isdememsen e)) natiq kantofik)) Adini gizleyb adindan utanan gedesende ne deyek sene).senden qacanlar gelr mene) hamsda tesdq edr senin ne kantofka oldqn)
1 Avq 2020, 00:48
0
Əməliyyatlar
----
Birinci i sene mecbur soxmamisam baxxib alaydin 2 ci hansi ana server resel gunde phplarin icine pox qsoyazcaq oda duzeltmelidi mecbur sene soxmusam ? Bsaxib alzaydin yaxsi baaxmadin aldin problemi niye oldugun aninda defmedin 1 ay sorsa dedin ? Qaldi yalanci biqeyretdi men dedimki mefni budeq cixasan sene sual verdimki in pulu nevax catcaq qaydinki soxum ine xatirirladimki 10 15 gun qabaq ozun borclu oldugunu dedin menim sene hec 1 pisliyim kecmiyib senide chat qurmaga men oyretim ve indi uz ume ag olursan bu menim haqimdi 20 azn 2 ayligini halal etmisdim 20 azn 20 aznda aylig vermediyin ucun domen geri cekildi men hec imumi pulu serverden cixan gunu halal etdim sense qardas dediyin oglanin arxasiyca soydun duzgunluye fitva vermiyen oglan deyl
1 Avq 2020, 00:36
Birinci i sene mecbur soxmamisam baxxib alaydin 2 ci hansi ana server resel gunde phplarin icine pox qsoyazcaq oda duzeltmelidi mecbur sene soxmusam ? Bsaxib alzaydin yaxsi baaxmadin aldin problemi niye oldugun aninda defmedin 1 ay sorsa dedin ? Qaldi yalanci biqeyretdi men dedimki mefni budeq cixasan sene sual verdimki in pulu nevax catcaq qaydinki soxum ine xatirirladimki 10 15 gun qabaq ozun borclu oldugunu dedin menim sene hec 1 pisliyim kecmiyib senide chat qurmaga men oyretim ve indi uz ume ag olursan bu menim haqimdi 20 azn 2 ayligini halal etmisdim 20 azn 20 aznda aylig vermediyin ucun domen geri cekildi men hec imumi pulu serverden cixan gunu halal etdim sense qardas dediyin oglanin arxasiyca soydun duzgunluye fitva vermiyen oglan deyl
0
Əməliyyatlar
Ala Muzdlu Kantofka Oznu nie Soyr????
31 İyl 2020, 23:59
0
Əməliyyatlar
#1 də təhqirlər var anlayıram kimsə haqqa girəndə hər sözə laiq olur amma bura forumdur və forum olaraq forumun öz qaydaları və qanunları var zəhmət deyilsə kiminsə haqsızlıqını bildirəndə açıq şəkil də təhqirlərlə bildirməyin bağlı şəkildə yazsanız da sizi başa düşən düşəcək nə demək istədiyinizi
31 İyl 2020, 23:33
0
Əməliyyatlar
AvArAn!Ck, ???????????????????????????????
31 İyl 2020, 23:09
0
Əməliyyatlar
Duz Deyrsen Men Muzdlu Kantofkayam) adimi Tural kimi tanidmisam adim Natiq kantofkayevdi)))
31 İyl 2020, 22:21
0
Əməliyyatlar
Evvela herkese salam olsun cemi yaxwilara Meni Coxlari Taniyir Aznetde _DeLi_SaiR_ kimi taninmiw Yehya Masalli ..... demeli bele Bu Tural Datam biz admini Menim basma ele bir oyun acdiki oz ozu ile werefsizliyin Subut eledi !! Diqqetle oxuyun: Demi Pawdi 1 Ay qabag bundan bir skrp goturdum 20 azn a yeraz dizayninda mod edmiwdi nese danwdig goturdum bunu demeli alan gunden skrpin problwmleri oldu buna defeler ile dedim duzwdmedi dusdum 1 hefde gotune duzetmedi mesajma qoz qoymadi nese tuda suda uje son hede catdiki desim uje cixiram serveerden de 2 gun mene mohlet ver cixiram Bu İse dedi 20 manat nevax catr dedim a ne pul prablemi duzedmisen menen pul isdisen ? 2 gun mohled ver cixiram bu dedi meni sikmir indi cixmalisan uzaglas serverden goturdu menim saytomin hosdinqlerin sildi hamsin bir bir ..... Ve mende kecdim renatin serverine sagolsun Allah komeyi olsun Qebulda edsi nece lazimdi Allah onnan razi olsun Cunku saytdarm hacada qalan vaxdi mene el tutdu...
Nese qayda biraz evvele bunun. Bu hereketinen sora soylmesi palojnadir soyurdum zorda edirdim cunku meni adminlerimle uzgoz qoydu halalliqla cixmaga qoymadi hansisa anasin sikdiyim bunu catdirdi ona bu werefsizde menim online.az saytinda olan billingimde olan awqim.az i cekdi o z serverine deyn nece cekdi
Deneli sayti acmamisda. Qabag bilingi bu atanwike acdirmiwdim cunku menm basim cxmir di bu ise bilingde oz gmailin qeyd edib eger narmal oglan olsaydi menim melumatlarimi qeyd ederdi
Neyse bunan sora prinsip boyudu bunan da qabaf men bun serverinde olanda dedim ki tural reseli sil da cxramda aznetden aylq veremmedim cunku skrplerim vurulurdu bu dedi halal xown halal etdim bu pulu sene meblegde 20 azn edirdi ...
Nese bu atanwik domeni cekib serverine bilingimi ogurlayib domenimin dalina kecib indi de deyrki sene soxdugum xarab skrpin pulun vermelisen birde ayliq kecmiwdime sene o 20 manati ......vernelisen
İndi QARDASLAR YAXSİ OGLANLAR İNDİ BU OGLANA NE GOZU İLE BAXİRSİNİZ?? herkes oz fkrin qeyd elesin ...İMZA DELİ_WAİR YEHYA
31 İyl 2020, 21:22
Nese qayda biraz evvele bunun. Bu hereketinen sora soylmesi palojnadir soyurdum zorda edirdim cunku meni adminlerimle uzgoz qoydu halalliqla cixmaga qoymadi hansisa anasin sikdiyim bunu catdirdi ona bu werefsizde menim online.az saytinda olan billingimde olan awqim.az i cekdi o z serverine deyn nece cekdi
Deneli sayti acmamisda. Qabag bilingi bu atanwike acdirmiwdim cunku menm basim cxmir di bu ise bilingde oz gmailin qeyd edib eger narmal oglan olsaydi menim melumatlarimi qeyd ederdi
Neyse bunan sora prinsip boyudu bunan da qabaf men bun serverinde olanda dedim ki tural reseli sil da cxramda aznetden aylq veremmedim cunku skrplerim vurulurdu bu dedi halal xown halal etdim bu pulu sene meblegde 20 azn edirdi ...
Nese bu atanwik domeni cekib serverine bilingimi ogurlayib domenimin dalina kecib indi de deyrki sene soxdugum xarab skrpin pulun vermelisen birde ayliq kecmiwdime sene o 20 manati ......vernelisen
İndi QARDASLAR YAXSİ OGLANLAR İNDİ BU OGLANA NE GOZU İLE BAXİRSİNİZ?? herkes oz fkrin qeyd elesin ...İMZA DELİ_WAİR YEHYA
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə