Schwarz!, Elə məs buna Görə Daha aznetdə İş Görmürməm )) Mənnan Alinan Vıya Mənm Kodladiğim nəyisə Öz adlaryka satur Bəzi Mənniyin satanlar Adlarinda çəkə bilərəm problem deyil)) sadəxə özümçün Kodlama aparieam artiq )) Əsəbdənsə bu yaxşidi
ProHack, mən heç bir iş görməmişəm ki.
səfırdan kodlayıb skripti paylaşmışam sadəcə mənim paylaşdıəım skripti satışa çıxarırlar və bu isə doğru hərəkət deyil mən bundan danışıram və mənim paylaşdığım skriptin üzərinə 50 yox 5000 manatlıq belə bölmə yazılsada heç bir fərq eləmir kodlayam ideanı irəli sürən mənəmsə pulun və s bir şeyi fərqi yoxdur.
əslində mövzu açmayacaqdım sadəcə bu qədər baş verənləri gördükdən sonra açmaq qərarına gəldim.
bir sözlə zamanında mənim paylaşdığım kiçik server skripti(index) satışa çıxarır bir çox şəxs
1) zamanında paylaşılıb!
2) mənim kodladığım skriptin üzərinə hazır bir bölmə əlavə edib style da üç-beş rəng dəyişib öz adına keçirib satmağa sənə kim icazə verib?.
bir sözlə əgər skriptin təməlini mən kodlamışamsa istər o skriptə pulu ilə 500 ədəd bölmə yazdır heç bir fərqi yoxdur və ya özün 500 bölmə yaz yenədə heç bir fərqi yoxdur əgər özünə developer deyirsənsə sözün elə pis mənasında mənim kodladığım mənim artığım olan skriptə niyə əziyyət çəkirsən get özün kodla!
bir sözlə mən Allahın rızası üçün mən onları paylaşmışam əgər satmağa ehtiyac olasaydı mən elə özüm satardım bir az məntiqiniz olsun yaşınız yaşayışınızdan əlavə! Mərhəmətli və rəhimli olan Allaha həmd olsun ki, haqq-hesab yalnız ona məxsusdur!
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz