Mövzu - Zehmed olmasa herkes movzuya.!

Zehmed olmasa herkes movzuya.!

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 12
ImranBehced, Təki Boş Olsun nə deyim
11 Dek 2021, 13:14
0
Mövzu by._.MaQa Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
11 Dek 2021, 12:08
0
Axirki ortaliqa cixdi.) :)
Movzu acilmag sebebi ise bu idi)
Indi movzu baglanilir ve kohne userleri tapmag iwine kecirem...:)
11 Dek 2021, 12:08
0
Əvvəla Salam. bu nə mövzudu maqa? Kimə atmışam mən qaqaş?
----
070 822 19 12 nömrəm bəllidi. yerim pirşağıdı. atanşik belə olur? ayıbdı ala səniyçün
----
Pirşağı qəsəbəsi. Poçtla üzbəüz. Telefon dükanı. kimin nə dərdi səri var. gəlsin üzbəüz danışağ. mən heçkimə atıb eləməmişəm. və mən öz övladıma haram pulda yedirtmərəm. 070 822 19 12 buda əlaqə
----
Admin, boş söhbətdi qardaşım
----
MasterUmid, Yıxılanı baltalamğ sevirdə bizim millət :) qaqaş boş söhbətdi məni tanıyan tanıyır)
----
BY_LEGIONER, Nç nç nç nç vay bee
11 Dek 2021, 11:54
0
BY_LEGIONER, Tewekkur
----
Admin, Aha bilirem yeni gelsin gorek)
----
#Ireli!
----
#Ireli
----
#Ireli
11 Dek 2021, 09:47
0
Təzəlikcə Gəlmişdi Foruma...
9 Dek 2021, 07:46
0
by._.MaQa, Aleykuma Salam sene sebir dileyirem bawqa ne deyim bu heyatin qanunu budur guvendiyimiz adamlar axirda ya mawenik yada atanwik cixir
9 Dek 2021, 07:39
0
Bu yaxinlarda yazdim ona Azusta da dmda ama cavab yazmadi :D

Indi gelib burda cavab verer :ha:
----
MasterUmid, Dindar idi son zamanlar coxuna atdi qacdi aznetden)
----
Indide qayitib :ha:

Ama bilmrem ne uzle qayitibda :D Day demr maqanin mazqisini .. maqada meni biyabr edecek :ha:
9 Dek 2021, 02:37
0
Ultra dindar deyildi o ?
9 Dek 2021, 02:35
0
Movzunu acmwam ve arxasinda dayaniram sozu olan yigar uzbe uz geler menle.! Movzu silinmesin zehmed olmasa.! Sizde aldanmayin atanwiklere.!

Atanwikleri ortaliqa cixarmag lazmdirki bawqalarida aldanmasin.!
9 Dek 2021, 02:29
0
Salam olsun Forum ehline...

Coxlarinizin tanidigi Imrancavadbeyli Leqebi haqqinda demek isteyrem size) Bu wexs evveller mp3 ve hazirlayirdi Ve menm serverimde olan bezi adminler buna ve mp3 hazrlamasi ucun pul gonderdi. Ve bir muddet sora yoxa cixdi telefonuna yigdig acmirdi musterilerilerim artiq hergun mazqi elemwdi guvenli dediyin insan budur))) Ne bilim vallah mende namazina aldandim demek :ha:

Ve indi ortaliqdadi kime pul atibsa gelib hamsina cavab versin ve pullarini qaytarsin kiwiye haram pul yarawmaz.!

+994513321446 7/24 Aktiv (Sozu olan yigar)
9 Dek 2021, 02:27
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
9 Dek 2021, 02:27
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI