Admin, Kartdan anlayism yoxdu deye seflikle atdim) ama bu ele bildki tapa bilen deilem) sukr Allaha qacdiqi yer yoxdu) ozu ziyana dusdu) xeyir isteyrdi ziyana getdi)
Admin, Menm kartdan basim cxmr brat. Elis in kartndan istfade edirem hemise. Odenis gelende ora atiram. Ve lazm olanda pulu ordan alam. Sefen qurupa atdim skreni online.az da domen qeyd ederken. Buda orda gordu naxadu qacdi domen qeyd edmeye) qurpdada 15 nefer var soyus soyur deyrk alanin .....)) ama axrda tapdim bu ozu cixdi) menden firatdqi puln 2 qatn geri gotrdum) ve butun acdiqi domenler bloklatdrdm) kankret ziyana getdi ozu)
Salam Men sefen Qurupa Kartin skrenin atdim) buda aqilli cixib gotrub ozucun xarici sirketde domenler qeyd edr) o pulu cixarani hami soyur buda soyur)) sora hemen xarici sirketle elaqe yaratdim ingiilisce. Ve gelib bu werefsiz cixdi) camaata pul atan werefsiz) 79 azn kartdan oqrlayb) +25 de mene borcu var. Hamsi 104 azn)) men de elemedm tenbellik) sirketle danisdim akauntunu blokladm) 163 azn mene geldi kartma) acdiqi butun domenlerde bloklatdirdm) yen obsi getdi ziyana) oncun o hereketi edmemisden dusnmek lazm idi) oz oznun ana bacsin soyendi bu) bundan sayt alanin basina kul olub) qurpda 15 neferde tesdiqleye biler))
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz