[c]# By_Xezri ([time]12.02.2021 21:21[/time])
özüm bu işlə məşğulam yaxşı olardı ki bu proğram üçüm ya lisenziyalı olan proğram istifadə edin ya da, sizə bu mövzuda kömək ola biləcək birinə müraciət edin kömək etsin. yəni işiniz daha keyfiyyətli [/c]Whatsapp varsa mümkünsə yaz mənə 0709700059 və ya nömrəni yaz mən yazım
özüm bu işlə məşğulam yaxşı olardı ki bu proğram üçüm ya lisenziyalı olan proğram istifadə edin ya da, sizə bu mövzuda kömək ola biləcək birinə müraciət edin kömək etsin. yəni işiniz daha keyfiyyətli alınsın deyə dedim.
bu arada özüm də kömək edə bilərəm səs yazma üçün təbii ki kömək edə bilərəm dedimsə təmənnasız səs yazısını dəyişə bilərik.
[c]# Admin ([time]07.02.2021 13:25[/time])
xP_M4ST3R, Googledə var idi adı yadımsan çıxıb imrana de kömək edəcək[/c]Əvvəl varidi qaqa sonra teli satdım ordan silindi adı bir cürə idi deyə yadımda qalmayıb
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
Salam.
Mənə mahnı üçün səs dəyişmə programı lazımdı mahnı larda deyire məs: excluzib azusta.az saytı üçün elə program
səsi qiz səsi etmək olsa lap yaxşı olar birdə mahnıya hansı programla uyğunlaşdırmaq olar?